Контактен център

Светът на ДЗИ

Добре дошли в Света на ДЗИ и започнете своето кариерно пътуване в него!

Нашият свят съчетава най-добрите традиции и ноу-хау в областта на застраховането с креативността и модерните практики на КВС. Ние постоянно се променяме и пътуването ви с нас ще ви направи част от тази динамика, подхранвана от непрестанния ни стремеж да бъдем най-добрите.

При нас ви очакват множество възможности за лично и кариерно развитие, тъй като ние се грижим за своите кариерни пътешественици... а обучението и усъвършенстването са паспортът ви за Света на ДЗИ.

Той предлага различни кариерни дестинации в своите „пет континента”. В Управление на продажбите, Обслужване на клиенти, Информационни технологии, Продуктово развитие и Поддържащи бизнес функции вие ще откриете всичко необходимо за един вълнуващ кариерен възход.

Пътуването може да ви отведе от един континент на друг. Всеки пътник има възможността да избира своя маршрут, който може да включва и междинни дестинации. Най-важното е, че всички кариерни посоки са възможни, а нашата роля е да ви подкрепяме и подпомагаме.

Тук може да известите за Вашата щета по електронен път. Услугата е валидна само за щети по застраховки „Каско+“ и „Имущество“ в ДЗИ.
Тук можете да проверите по електронен път статуса на Вашата заведена щета.
Тук можете да заплатите онлайн вноска по застраховка в ДЗИ „Общо застраховане“ ЕАД. Ново